Bloger slučajni

07 Jan, 2022

Jaka žena je dostojanstvena - Ona zna kada treba da se pokupi i ode

Život — Autor verica66 @ 22:05

 

 Svako drugačije reaguje na raskid, muškarci reaguju na svoj način, žene reaguju na svoj, a jake žene reaguju drugačije od svih. Ona je, prije svega, jako smirena. Ne lupa tanjire, ne lomi po kući i ne pokazuje nepotrebne emocije. Jaka žena ne moli muškarca da ostane, ona ga pušta da ide dalje. Jaka žena je zrela i dostojanstvena i ona će dostojanstveno prihvatiti taj trenutak. a ima dovoljno snage da pusti i da dozvoli drugoj osobi da živi onako kako ta osoba želi, a ne onako kako ona želi. Jaka žena prekida vezu kada shvati da je ta veza ne ispunjava. Ona sve dijeli na pola jer ne želi da bilo koja strana bude oštećena u procesu rastanka. Kada želi razvod, ona želi da on bude brz i što bezbolniji za obe strane kako bi oboje mogli krenuti dalje što prije. Neke žene namjerno ne uzimaju stvari ili ih ne daju nakon rastanka kako bi imale priliku za ponovni sastanak sa muškarce. Jakoj ženi takve igrice nisu potrebne. 

Ona želi što prije završiti taj proces i početi novi život što prije. Jaka žena ne nanosi zlo, naprotiv, ona želi svu sreću i sve najbolje muškarcu jer je ipak on osoba sa kojom je provela jedan period svog života. Čak i ako je muškarac odlučio da je ostavi, ona će mu poželjeti svu sreću ovog svijeta i pustiti ga da ide. 
 Jaka žena je uvijek dobronamjerna, ona zna da će joj život biti bolji te da mena smisla biti ljut. Zna da je bolje ostati pozitivan i gledati stvari sa vedrije strane. Jaka žena zna da je bolje prekinuti vezu koja ne funkcioniše, nego ostati u nsrećnoj vezi i gubiti vrijeme pored osobe koja ne može da je ispuni i učini srećnom.
 
Preuzeto sa:  infpult.info
 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Powered by blog.rs