Bloger slučajni

24 Mar, 2019

Evo kako ćeš izgubiti snažnu ženu

BELEŠKE — Autor verica66 @ 22:54
Izgubitćeš snažnu ženu ako se pretvaraš nedodirljiv. Snažna žena nema vremena loviti muškarce jer je zauzeta ostvarivanjem svojih snova. Neće gubiti vrijeme na onog koji ne želi iskreno gubiti vrijeme s njom. Ona nije bezobrazna, nije arogantna, ona samo štiti svoje srce. Ono je bilo slomljeno hiljadu puta i zato je nemoj izgubiti pre nego je osvojiš.

Izgubit ćeš snažnu ženu ako kriješ svoje emocije. Ona ne misli da si snažan ako zadržavaš sve u sebi. Ona misli da si najljepši kada se ne bojiš razotkriti i biti čovek. Ona ne želi nagađati što osećaš, želi upoznati sve ono što ti nudiš. Ona oseća život na vrlo dubok način i treba nekog ko je isti kao ona.

Izgubićeš snažnu ženu ako je tretiraš kao ženu, a ne čudo prirode jer ona to jeste. Ona zna da je ravnopravna, moćna i da može, bez ičije pomoći, pomicati planine. Snažna žena nije nepodnošljiva feministkinja ali ona zna svoju vrednost i svoje sposobnosti i neće dopustiti nikome da joj to oduzme. Ona takođe zna kada je iskorišćavaju zato što je žena i neće dozvoliti da je se pamti samo po polu.

Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Powered by blog.rs